Oloa

iloa le eseesega i le va o le tasi ma le lua faamaufaailoga masini

Ningbo Xindeng Seals o se ta'ita'ifa'ailoga fa'ainisiniafa'atau oloa i le itu i saute o Saina, talu mai le 2002, e le gata ina tatou taulai atu i le faia o ituaiga uma o faʻamaufaʻailoga masini, ae faʻalogo foi i le faʻaleleia faʻapitoa o faʻamaufaʻailoga masini.

E masani ona matou talanoa ma nisi enisinia sili i faʻamaufaʻailoga masini faʻaulu, ma iloa le faʻafouina o faʻamaufaʻailoga tekinolosi.

I lalo o le tusiga o se faila tekonolosi lelei e iloa ai le eseesega e uiga i faʻamaufaʻailoga masini tasi ma faʻamaufaʻailoga masini faʻalua, matou te faʻasoa lenei pepa e faʻailoa atu ai i le tele o tagata.

 

O fa'amaufa'ailoga fa'ainisinia o masini ia e fa'amauina ai masini i le va o vaega ta'amilo (shafts) ma vaega tu'u (fale pamu) ma o se vaega taua i le pamu.O la latou galuega autu o le puipuia lea o le oloa pamu mai le tafe i totonu o le siosiomaga ma o loʻo gaosia e pei o faʻamaufaʻailoga tasi pe lua.O le a le eseesega o ia mea e lua?

O LE A LE FA'ailoga MECHANICAL SESE?

O se fa'amaufa'ailoga fa'ainisinia e tasi e aofia ai ni mea mafolafola se lua e oomi fa'atasi e se vaipuna ma fa'ase'e fa'asaga le tasi i le isi.I le va o nei mea e lua o loʻo i ai se ata vai e gaosia e le oloa pamu.O lenei ata tifaga e taofia ai le faʻamaufaʻailoga masini mai le paʻi i le mama tumau.O le leai o lenei ata vai (mamago o le pamu) e mafua ai le vevela vevela ma faʻaumatia ai le faʻamaufaʻailoga masini.

O fa'amaufa'ailoga fa'ainisinia e masani ona sasaa se ausa mai le itu maualuga i le pito maualalo.O lenei vai e faʻafefeteina foliga o faʻamaufaʻailoga ma mitiia le vevela e mafua mai i le feteʻenaʻiga e fesoʻotaʻi, lea e sopoia ai foliga faʻamaufaʻailoga e pei o se vai ma faʻafefe i totonu o le ea.O lea la, o se faiga masani le fa'aogaina o se fa'amaufa'ailoga fa'ainisinia se tasi pe a fai o le oloa pamu e fa'aitiiti pe leai se lamatiaga i le si'osi'omaga.

 

Mana'omia nisi fa'amatalaga mai totonu ole Crane Engineering?

O LE A LE FA'ailoga MECANIKAL FA'alua?

O se fa'amaufa'ailoga masini fa'alua e aofia ai fa'amaufa'ailoga se lua fa'atulagaina i se fa'asologa.O le totonugalemu, poʻo le "faʻamaufaʻailoga muamua" o loʻo taofia ai le oloa o loʻo i totonu o le fale pamu.O le pito i fafo, poʻo le "faʻamaufaʻailoga lona lua" e puipuia ai le vai faʻafefe mai le tafe i totonu o le ea.

 

Fa'ailoga masini fa'alua

tua i tua

faafesagai

fa'aogaina fa'amaufa'ailoga lua.

Lepu-iloa le eseesega i le va o le tasi ma le lua faʻamaufaʻailoga masini - Lepu Machinery

Fa'amaufa'ailoga masini tasi

tasi le vaega mama taamilo

tasi vaega mama staionary.

faʻatasi ai ma vaega faʻamaufaʻailoga lona lua, pei o le paʻu, ptfe, fep

Lepu-iloa le eseesega i le va o le tasi ma le lua faʻamaufaʻailoga masini - Lepu Machinery-1

 

Fa'amaufa'ailoga masini fa'alua e ofoina atu i fa'atulagaga se lua:

  • Toe fo'i i tua
    • E lua mama fa'amaufa'ailoga feliuliua'i o lo'o fa'atulaga fa'afeagai le tasi ma le isi.O le ata lubricating e gaosia e le vai puipui.O lenei fa'atulagaga e masani ona maua i totonu o pisinisi kemisi.I le tulaga o le leakage, o le vai pa puipui e ulu i totonu o le oloa.
  • Faafesaga'i
    • O foliga fa'amaufa'ailoga fa'ato'a fa'apipi'iina o lo'o fa'apipi'iina fa'asaga i le fa'asaga ma fa'ase'e mai le fa'afeagai i le tasi pe lua vaega fa'amaufa'amau.O se filifiliga lauiloa lea mo pisinisi tau taumafa, aemaise lava mo oloa e masani ona pipii.I le tulaga o le leakage, o le vai pa puipui e ulu i totonu o le oloa.Afai o le oloa e manatu o le "vevela", o le vai puipui e galue e fai ma sui malulu mo le faʻamaufaʻailoga masini.

Fa'amaufa'ailoga masini fa'alua e masani ona fa'aogaina i tulaga nei:

  • Afai o le vai ma ona ausa e lamatia i le tagata faʻafoe poʻo le siosiomaga, ma e TATAU ona taofiofi
  • Pe a faʻaaogaina faʻasalalauga faʻamalosi i le maualuga poʻo le vevela
  • Mo le tele o polymerizing, fa'asalalauga pipii

Taimi meli: Ian-04-2022